Buurtpark Maandereng zaterdag 27 april 2024
Koningsdag Buurtpark Maandereng Veel gestelde vragen en antwoorden
In de wijk worden verschillende activiteiten georganiseerd. Wij organiseren op Koningsdag een grote Vrijmarkt in Buurtpark Maandereng. En Sinterklaas wordt door de wijk verwelkomd met een rondgang door de wijk.
Het Wijkplatform Maandereng is een platform voor bewoners in de wijk. Het zet zich in voor de belangen van de wijk en spreekt daarover met de Gemeente Ede, Malkander, Woonstede, Politie en Toezicht. Denk aan zaken als infrastructuur, groen en properheid in de wijk. Zowel voor jong als oud.
In de maanden november en december van 2019 hebben we via de website een enquête uitgezet voor de bewoners in de Maandereng. Onderstaand vindt het doel, opbouw en uitslagen van de enquête. De uitslagen worden in de komende tijd verder uitgewerkt en met onder andere met de gemeente Ede besproken. Op bijgaande plattegrond van de Maandereng geven de stippen aan waar de reacties vandaan zijn gekomen. Aangezien we niet om huisnummers hebben gevraagd hebben we ze willekeurig in de straat gezet....
Het Buurtpreventieteam Maandereng bestaat uit een groep vrijwilligers die de handen ineen hebben geslagen voor meer veiligheid in de wijk de Maandereng in Ede. De oprichter van het team is Marco Gerritsen, woonachtig in de Maandereng. Op 18 augustus 2013 is het team begonnen met de eerste surveillance en de buurt is er erg blij mee. Samen met de vrijwilligers en diverse instanties houden ze de wijk schoon leefbaar en veilig. Dit doen zij voor u en uw kinderen. Samen een veilige wijk voor u en...
Heeft u een feestje met medebewoners, met burendag of gewoon een privé feestje? Bewoners uit de Maandereng kunnen hiervoor bij ons een partytent lenen. We hebben 4 partytenten van 4,5 x 3 meter met zijwanden. De uitleen is voor Maanderengbewoners gratis. Als u wat wilt lenen stuur dan een bericht met uw naam, adres, telefoonnummer, de datum waarop u het wilt gebruiken en de tijd waarop u het kunt komen ophalen. U krijgt dan binnen 3 dagen antwoord van ons.