Over ons

Wijkplatform Maandereng (WPM) is een stichting die zich inzet voor de wijk Maandereng en de wijken daar omheen. De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers.

 

Door het Wijkplatform Maandereng worden op dit moment de viering van Koningsdag, de buitenspeeldag en de Sinterklaasoptocht in onze wijk georganiseerd.

 

Het Wijkplatform Maandereng is een verbinding tussen wijkbewoners en de professionele organisaties zoals de gemeente Ede en  Woonstede waarbij het Wijkplatform kan helpen de juiste weg te vinden, bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidie voor de aanleg van een nieuwe speeltuin.

Mocht u een vraag hebben of ondersteuning kunnen gebruiken vul dan ons contactformulier in.Missie en Visie

Maandereng is een open samenleving. We voelen ons prettig bij de verscheidenheid en diversiteit die onze wijk kenmerkt. Er wonen mensen met uiteenlopende achtergronden en overtuigingen. We zijn trots op onze wijk! En daar is alle reden voor. 

 

Hier is het goed en veilig wonen, leven en recreëren. Hier vinden ontmoetingen plaats tussen bewoners, onderwijs en bedrijfsleven. De groene kwaliteit van de Veluwe dringt door tot in onze wijk. Er zijn hoogwaardige evenementen voor jeugd en gezinnen. Maandereng is een rustige en levendige wijk, modern èn authentiek. We zijn een gemeenschap van toegewijde inwoners die openstaan voor anderen en die wat willen doen voor elkaar. De sterke sociale cohesie is de kracht van de Maandereng. 

 

WPM werkt mee aan een positieve samenleving, bewoners sturen daarin zoveel mogelijk zelf hun leven. En daarbij helpen ze elkaar.

WPM ondersteunt, versterkt en verbindt bewoners in de wijk.

Wij werken met en voor alle inwoners van onze wijk. Iedereen kan bij ons terecht.

Wij werken eenvoudig, onafhankelijk en dichtbij.